ALGEMEEN ELEKTRICITEIT

ALGEMEEN ELEKTRICITEIT

1. Ontwerp en Planning: In deze fase wordt het elektrische systeem ontworpen, waarbij rekening wordt gehouden met de behoeften van het gebouw. Het aantal stopcontacten, lichtpunten, schakelaars en apparaten wordt bepaald. Ook worden berekeningen uitgevoerd om de elektrische belasting te bepalen.

2. Installatie van Bedrading en Apparatuur: Elektriciens leggen de bedrading aan volgens het ontworpen plan. Dit omvat het plaatsen van schakelaars, stopcontacten, verlichtingsarmaturen en andere elektrische apparaten op de juiste locaties in het gebouw.

3. Aarding en Veiligheidsmaatregelen: Het elektrische systeem wordt voorzien van aarding om elektrische schokken te voorkomen. Veiligheidsmaatregelen, zoals het installeren van zekeringen en aardlekschakelaars, worden genomen om de bewoners te beschermen tegen elektrische gevaren.

4. Inspectie, Goedkeuring en Oplevering: Na voltooiing van de installatie wordt het elektrische systeem geïnspecteerd door de bevoegde autoriteiten om te controleren of het voldoet aan de geldende normen en voorschriften. Na goedkeuring wordt het systeem overgedragen aan de eigenaar van het gebouw, inclusief alle benodigde documentatie.

Cart

No products in the cart.

Create your account